Home / News / MAKUS x Keukenstudio Stormink
MAKUS x Keukenstudio Stormink

MAKUS x Keukenstudio Stormink

Voor deze design editie van MAKUS bezochten we Keukenstudio Stormink in Gorssel. Een van de eerste keukenzaken met een Honeycomb in hun showroom. Deze zaak bruist, inspireert en prikkelt! MAKUS en Stormink delen elkaars enthousiasme voor het nieuwe en verrassende. 

Wat is de kracht van Stormink?
De kracht van Keukenstudio Stormink zit hem in het feit dat alle medewerkers een interieurachtergrond hebben. Door te denken vanuit een visie die meer gericht is op interieur, ontstaan er ideeën die niet altijd voor de hand liggend zijn. We combineren onze technische ervaring en kwaliteit met een verfijnd oog voor schoonheid in vorm en detail en streven er naar de meest unieke en vernieuwende keukens ten toon te stellen. Dat maakt tevens dat wij zo enthousiast werden van MAKUS.” 

Vertel meer!
“Een nieuwe inductiekookplaat met een funfactor en een bijzonder verhaal. Een decoratief element in de hedendaagse keuken. Zelf combineerden wij de Honeycomb al op een gouden keuken en nu op een bronzen keuken, heel chique! Klanten zijn verrast door deze kookplaat. Niet eerder zagen ze een kookplaat die er zo leuk uit ziet. Eens wat anders dan het standaard zwart.”

En hoe reageren jullie klanten daarop?
“Onlangs nog was er een klant die aankwam met een plaatje van de roze kookplaat, of we zoiets ook konden leveren. Ja zeker!”