Home / Het installeren van de MAKUS inductiekookplaat
Als je niet van plan bent je hele keuken te verbouwen, maar wél wilt overstappen op een (MAKUS) inductiekookplaat, dan heb je een goede elektricien nodig die je inductieplaat komt installeren. Onze installatie-partner hiervoor is ZOOFY. We hebben voor ZOOFY gekozen wegens haar kwaliteit, betrouwbaarheid en snelheid. Je kunt natuurlijk ook voor een andere elektricien kiezen.

Klik op deze link om een afspraak te maken met een installateur van ZOOFY.

De kosten van installatie zijn afhankelijk van de aanpassingen die er in jouw keuken en meterkast gedaan moeten worden. De elektricien van ZOOFY geeft aan de hand van een telefonisch overleg een indicatie van de kosten voor jouw specifieke situatie.

Is de nis (lees: het gat) in je aanrechtblad te groot of te klein voor een MAKUS? Niet getreurd, hiervoor hebben we een goede partner die je aanrechtblad kan aanpassen. Dat is namelijk Len van  https://www.kookplaat.info. Het installeren van de inductieplaat kan ook worden uitgevoerd door deze partij. In contact komen over jouw specifieke situatie kan door een mail te sturen naar: info@kookplaat.info.