Home / De techniek

Wat is de kwaliteit van MAKUS? 
We begrijpen dat die vraag in je opkomt. MAKUS is nog een relatief onbekend merk. MAKUS gaat voor het hoogst haalbare, zowel op het gebied van design als kwaliteit. Het eerste is direct zichtbaar, het laatste lichten we graag toe.  

De techniek, Duitse kwaliteit 
MAKUS past de techniek toe die ook wordt toegepast door de betere Europese merken uit het hoge segment. De spoelen zijn van het merk E.G.O.

Onze productiepartner is een Duits bedrijf, met de eigen productiefaciliteit in Duitsland. Ze hebben meer dan 30 jaar ervaring met de productie van inductiekookplaten. Ze produceren exclusieve lijnen voor verschillende Europese merken uit het hoge segment.

Keramisch glas van SCHOTT CERAN
Het kwalitatief hoogwaardige keramische glas van MAKUS wordt geproduceerd door SCHOTT CERAN, Europa’s grootste en meest bekende leverancier op het gebied van keramisch glas. SCHOTT Ceran is winnaar van de German Sustainability Award en heeft als doel om in 2030 klimaatneutraal te produceren.

Service
Voor de service werkt MAKUS samen met Witgoedreparaties, de servicepartij van verschillende inductie-merken.

Gebruikerservaringen
The proof of the pudding is in the eating. Inmiddels is MAKUS al een aantal jaar op de markt en dus is er de nodige ervaring opgedaan met onze producten. Op basis van ruim 40 reviews met een gemiddelde van 9.7 kunnen we concluderen dat MAKUS erg wordt gewaardeerd door haar gebruikers.

Benieuwd hoe MAKUS wordt ervaren? We verwijzen daarvoor naar de reviewpagina.