Home / Reviews
Onze klanten
beoordelen MAKUS
gemiddeld met een

9,7

Mevrouw Koolhaas

15 mei 2023

10

Top

Design, kwaliteit, de service gerichtheid onderneming.

Tip

Maak design completer met bv. een bijpassende splashwand op maat, snijplank met bijpassend patroon, pannen en keukengerei op kleur, dat soort dingen.

Mevrouw V

14 april 2023

10

Top

De kookplaat van Makus is degelijk en gebruiksvriendelijk en supermooi vormgegeven. Echt een aanwinst in mijn keuken.

Tip

dezelfde kwaliteit leveren !

Mevrouw Kiehorst

6 april 2023

9

Top

Ik ben prima geholpen door aardige mensen. Markus houdt zich aan de afspraken. Dat vind ik belangrijk

Tip

Ik zou het niet weten.

Heer de Ligt

29 maart 2023

10

Top

Ik kook al jaren inductie, maar toen ik mijn keuken ging verbouwen wilde ik toch een nieuwe kookplaat hebben. Afgezien dat het een goed kwalitatief product is en de flexplaat deftig werkt, zijn de looks echt het absolute hoogtepunt. Als ik bezoek krijg leg ik voor de grap wel eens een aangesneden stokbrood met een mes op de kookplaat alsof het een snijplank is. Altijd vrolijke gezichten.

Tip

Niets. Wellicht in het design proberen om de interface (knoppen bediening) weg te werken in de plaat en niet omkaderd in een scherm. Daardoor zou het lijken of de cijfers echt door het marmer schijnen. Nu is er toch een soort van schermpje.

Mevrouw Verbeke

21 februari 2023

10

Top

Speciaal uiterlijk!

Tip

Heer B

12 februari 2023

10

Top

De omzetting van gasfornuis naar de inductie kookplaat was eigenlijk heel eenvoudig. Na 2 uurtjes was het oude gasfornuis weggehaald en de nieuwe kookplaat geïnstalleerd. Een hele mooie kookplaat en het koken is super makkelijk. Een echte aanrader!

Tip

Heer Smeets

10 februari 2023

10

Top

Wat een ontzettend mooie eyecatcher de white marble kookplaat. Echt een pareltje in de keuken. De communicatie omtrent het product en de randzaken zijn uitmuntend, ik kan het iedereen aanbevelen om een product aan te schaffen van MAKUS.

Tip

Mevrouw Aarnoutse

9 februari 2023

10

Top

Zo mooi dat duurzaamheid gepaard gaat met schoonheid, de MAKUS inductieplaat is een plaatje in mijn keuken!

Tip

Mevrouw Verschuuren

27 juli 2022

10

Top

Super design, super mooi, super makkelijk in gebruik, super kook resultaat, super service 👌🏽👌🏽👌🏽👌🏽

Tip

Geen idee. Voor mij is alles goed.

Mevrouw Klazinga

18 juli 2022

10

Top

Prachtig design met eindelijk een anders dan andere kleur (oud-roze). Alle mogelijkheden in de knoppen die je nodig hebt.

Tip

Niets!

Heer Bond

19 mei 2022

9

Top

Echt super mooi en makkelijk in gebruik.

Tip

Geen idee

Mevrouw Kerste

11 maart 2022

10

Top

Ik beveel Makus aan omdat het product prachtig is. Het is een feest om naar te kijken en op te werken. Daarnaast eerst wat problemen met een plaat met een mini beschadiging. Merel kwam direct langs met een vervangende plaat. Ouderwetse service, en fijn om meteen serieus genomen te worden.

Tip

Ik kan zo snel niks bedenken :)

Heer Engelfriet

17 februari 2022

10

Top

Ik zou MAKUS zeker aanbevelen. Allereerst omdat het (voorzover ik weet) de enige fabrikant is van inductiekookplaten die niet ZWART zijn. Dus een verrijking van je keuken. Verder is de kwaliteit heel goed. En als laatste: de service is voorttreffelijk, gewoon omdat dit niet een miljoenenbusiness is waar je als klant een nummertje bent

Tip

Niet zo veel, ben gewoon prima geholpen

Heer de Vries

7 februari 2022

10

Top

In juni 2020 hebben wij een honeycomb gekocht voor onze nog aan te schaffen keuken. Door omstandigheden is de keuken pas in december 2021 geplaatst. Helaas paste de kookplaat niet in het aanrechtblad, blad 40mm kookplaat 55mm hoog. aanpassen lukte niet. Wat nu. Op Marktplaats zetten - maar wie wil er nou een nieuwe ongebruikte kookplaat van bijna twee jaar oud - niemand dus want er zit nog maat een half jaar garantie op. En dan komt de superservice van MakusKitchen om de hoek kijken. De kookplaat is op de website geplaatst als zijnde 'tweede kans apparaat' met €100 korting met twee jaar garantie. Binnen een paar weken is hij verkocht. Klant blij met €100 korting en wij blij met slechts €100 verlies. Wat ook wel gezegd mag worden is dat de liefde voor het product hoog in het vaandel staat van Makus. Ook na de verkoop bleef de betrokkenheid met product aanwezig. Diverse malen is er contact geweest over het verloop van de levering van de keuken. Dit alles is dus wat je noemt super service en super klantvriendelijk en daarom een score van 10

Tip

Beter kan bijna niet. Vooral zo doorgaan!

Heer van Puffelen

21 december 2021

10

Top

MAKUS heeft onze keuken een geheel andere look gegeven: prachtig! Hiernaast is de kwaliteit super, een feest om op te koken!

Tip

Heer Lamberts

21 december 2021

10

Top

Ik ben trots op onze Marble inductieplaat. Onze Marble straalt luxe uit, nodigt uit te koken en is meteen een oplossing voor geruzie met pannen. Merel is fantastisch, ik ben onder de indruk van haar visie op duurzaamheid, design en comfort daarnaast hielp ze ons perfect om tot de juiste keuze te komen.

Tip

Ik ben zeer tevreden en hoop dat ik vooral terugkom doordat jullie mooie producten blijven ontwikkelen!

Heer van Eldik

20 december 2021

9

Top

De kwaliteit en functionaliteit is erg goed. Het design is uniek en werklijkwaar prachtig.

Tip

Geen op of aanmerkingen.

Heer Tom Otten

20 december 2021

10

Top

Lekker groot, super mooi design. Eyecather van de keuken. Werking en bedienings gemak top. Even wennen maar je komt erwel.

Tip

Niet veel. Wij zijn reuze tevreden.

Heer Dekkers

20 december 2021

8

Top

Fantastisch ontwerp en goed in gebruik.

Tip

Niets

Mevrouw Doornbos

19 december 2021

10

Top

Prachtig mooie kookplaat!

Tip

Geen verbeterpunten, super blij mee.

Familie Strikkers

24 juli 2021

10

Top

Absoluut aanbevelen omdat onze marble kookplaat een echte eye catcher is met geweldige functies. Wij waren in contact met Merel om mochten bij haar thuiskomen om de marble te komen bewonderen, het enthousiasme en trots op haar eigen ontwerp is prachtig om mee te maken en ze heeft ervoor gezorgd dat wij de marble keurig op tijd ontvingen.

Tip

Beter van dienst zijn dan wij nu ervaren hebben kan mijns inziens niet, is perfect en heel persoonlijk. Ik zou als advies willen meegeven om meer op social media promotie te maken, veel mensen hebben jullie kookplaten nog nooit gezien en staan verstelt, dus denk dat daar nog veel te winnen valt.

Mevrouw van Westerneng

13 juli 2021

10

Top

Geweldige service in lijn met hun missie.

Tip

Heer Doomen

1 juli 2021

10

Top

Makus is een geweldig product met een mooie styling en werkt naar behoren. Een echte aanwinst voor de keuken.

Tip

Mevrouw Snauwaert

1 juli 2021

9

Top

Zeker de moeite om van jou keuken en mooie eyecatcher te maken...het is eens wat anders dan een zwart saai vlak...en een plezier om op te koken...

Tip

Eigenlijk niks...mijn makus werd op tijd geleverd en een heel vlotte en correcte service.

Mevrouw van der Vleuten

29 juni 2021

10

Top

prachtige plaat, kookt fijn, vooral de timer is een aanwinst

Tip

niks, merel heeft ons heel goed geholpen

Heer van Grevenbroek

23 juni 2021

10

Top

Een fantastisch mooie kookplaat in alle opzichten. Zowel het unieke design als het gebruiksgemak. Love it!

Tip

Laat mij weten hoe ik je kan promoten :)

Mevrouw Rutten

28 april 2021

8

Top

De kookplaat is echt een eyecatcher in onze keuken en heel anders dan al die andere saaie zwarte kookplaten. Hij werkt perfect, is gebruiksvriendelijk en heeft veel mogelijkheden die ik nog niet allemaal heb kunnen uitproberen.

Tip

Service is snel en goed. Ik zou het verder niet weten.

Heer van Hees

10 maart 2021

9

Top

Fijne duurzame kookplaat die heel mooi oogt.

Tip

Familie Beeks

12 januari 2021

10

Top

Het bijzondere ontwerp trok ons over de streep om van gas op inductie over te stappen na onze verbouwing. Dat deden we met een beetje pijn in het hart, maar nu we de kookplaat sinds een maand in gebruik hebben, hebben we er nog geen moment spijt van gehad. De bediening gaat heel gemakkelijk en vanzelfsprekend. En elke dag is het weer een plezier om ernaar te kijken!

Tip

Geen suggesties, helemaal tevreden

Mevrouw Nanhay Khan

12 januari 2021

10

Top

De aandacht, zorg en service van Makus is top. Je voelt je erg gewaardeerd als klant en wordt je wensen erg serieus genomen.

Tip

Ik ben heel goed geholpen en heb geen aanbevelingen. Ga zo door.

Heer Floris

21 oktober 2020

10

Top

De kookplaat met de print Honeycomb staat echt supertof in onze keuken. Hij is makkelijk in gebruik en warmt snel op

Tip

Familie Warner

27 september 2020

10

Top

Wij raden de MAKUS inductieplaat aan doordat deze èn duurzaam èn stijlvol is. Daarnaast ook nog eens zeer praktisch in gebruik.

Tip

Mevrouw Hart

14 augustus 2020

10

Top

Het is echt een blikvanger in de keuken en gemakkelijk in gebruik. De service van Makus is ook uitstekend.

Tip

Heer Sterk

16 juli 2020

10

Top

Prachtige kookplaat (Honeycomb) en handige bediening. Duidelijke tekst en uitleg over de maten van de plaat en hoe het product te installeren. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik dit allemaal zelf heb gedaan (stekker aangesloten en composieten werkblad gezaagd). Uiteraard met de overstap van gas naar inductie is het wennen, maar voor zo'n mooie eyecatcher is dat het waard. De inductieschraper die op de site wordt aanbevolen heb je zeker nodig bij het schoonmaken, maar dat werkt dan ook prima.

Tip

Mevrouw Canta

2 juli 2020

9

Top

Ik zat er al langer tegenaan te hikken, de overstap van gas naar inductie. Wat me tegenhield was ‘het gedoe’: zoeken naar een gecertificeerde elektricien die de groepen in de meterkast kan aanpassen en een vakman voor het zagen van mijn aanrechtblad. Dat ' gedoe' viel reuze mee want Makus werkt voor de regio waar ik woon samen met de Kookplaat.info van Len Kranendonk. Hij heeft mijn composieten aanrechtblad aangepast en werkt nauw samen met een netwerk van elektriciens.  Ik heb gekozen voor de inductieplaat ‘ Simply pink’, dat klinkt zoeter dan hij is. Ik viel voor de oudroze, bijna koperachtige, zachte, warme kleur. Het is een verrijking van mijn keuken zowel in kleur als in gebruik. Natuurlijk is het gebruik even wennen: hoe hard gaat welke stand? Dat had ik na een paar dagen door. Eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat het ook wel hielp dat als je de stand verlaagt, de temperatuur meteen zakt. Het is ook kicken dat je met je vinger de inductieplaat aait en hem zo aanzet of de stand hoger of lager zet. Geen lucifers of haperende vuursteentje nodig. Alleen een (liefdevolle) aanraking..

Tip

Heer Vreezen

1 juli 2020

10

Top

Echt iets totaal anders in de wereld van de zwarte kookplaten. Mooi product wat een echte eye catcher is voor de keuken. Ik zou dit product zeker aanraden

Tip

Mevrouw Bos

1 juli 2020

10

Top

Ik heb veel tijd besteed aan de verbouwing van onze keuken. Wij waren op zoek naar een keuken geïnspireerd op de natuur, met unieke en onderscheidende elementen/materialen erin. Een goede vriendin tipte me de designs van MAKUS en de honeycomb is nu dé blikvanger en spraakmaker in onze nieuwe keuken. Ik vind de indeling van de plaat perfect: de flexzone is ideaal, daarop grillen we heel veel. De plaat blijft krasvrij en is heel eenvoudig te bedienen. Daarnaast hebben wij het contact met MAKUS heel prettig gevonden: persoonlijk, servicegericht en betrouwbaar.

Tip

Niet zozeer iets wat verbeterd kan worden! Enorm blij met onze aankoop

Mevrouw Joosten

1 juli 2020

9

Top

Heel blij met mijn MAKUS inductiekookplaat. Hoogwaardig product, voorzien van alle laatste functionaliteiten en ziet er ook nog eens strak uit. Vooral het witte licht van het paneel geeft het een special touch. Pareltje in de keuken zowel qua looks als kwaliteit. Zou niet meer anders willen!

Tip

Mevrouw Bekkema

1 juli 2020

10

Top

Toen ik de simply pink! zag was ik meteen verliefd. Die wilde ik. In combinatie met een lichte keuken geeft het zoveel rust, een fijne sfeer en een zeer chique uitstraling. De maat is ook echt genieten! Zoveel ruimte en dan de kookwekker per kookzone. En met een veeg van een doekje is hij weer schoon. Mijn leven is zoveel beter geworden. Ik raad het aan iedereen aan.

Tip