Home / Reviews
Onze klanten
beoordelen MAKUS
gemiddeld met een

9,7

Heer C

15 januari 2024

10

Top

Ik had wat aansluit problemen met mijn kookplaat, en makus heeft een goede en zeer snelle klantenservice. Top!

Familie Oonk

29 december 2023

10

Top

Ik viel als een blok voor de Simply Pink inductieplaat. Wat een beauty! Voor het ontwerp en de aanschaf van een nieuwe keuken, is de Simply Pink het uitgangspunt geweest. Met hulp van Roos van Midden (@Typisch Roos, Hengelo) is een prachtig totaalplaatje ontstaan. Johan Bos Keukens in Haaksbergen heeft de keuken geleverd. We zijn meer dan tevreden over het resultaat. Over de kookplaat krijgen we veel complimenten en vragen. Het is de blikvanger in de ruimte!

Tip

Niets. Voorafgaand aan de aanschaf heb ik enkele keren contact gehad met jullie, wat altijd snel en correct verliep. We hebben een sample aangevraagd; heel fijn dat dit kon!

Mevrouw Schoorlemmer

1 december 2023

10

Top

Zeer goede, snelle en persoonlijke service. Binnen 2 dagen had ik mijn mooie inductieplaat.

Heer van Apeldoorn

7 november 2023

10

Top

Schitterend product, werkt feilloos, maakt bijna geen geluid en de service is ver boven verwachting.

Tip

Dan denk ik aan het assortiment, bijvoorbeeld de marmer in pink lijkt me mooi. Of met ingebouwde verlichting.

Mevrouw Pol

29 september 2023

10

Top

Het is gewoon fijn dat je niet afhankelijk bent van een zwarte vlek in je werkblad. Je kunt nu echt kijken naar welk design bij keukenvoorkeur past. Of in ons geval, je koop de Simply pink en gaat daana pas keukenshoppen!!!!!!!!!!!!!!

Tip

Niets :)

Mevrouw Ten Bensel

8 september 2023

10

Top

Onderscheidende vormgeving met subtiele, passende gebruiksaanduiding.

Mevrouw Klazinga

7 september 2023

10

Top

Na 1,5 jaar gebruik moet ik zeggen dat de Makus kookplaat een van de beste keukenbeslissingen is geweest! Ruimte kookplaat. Prachtig geïntegreerd in mijn werkblad en de power bij het koken is enorm fijn. Soms snap ik niet waarom mensen nog op gas willen koken, terwijl inductie zoveel sneller en handiger is bij het schoonmaken.

Tip

Niets!

Mevrouw Koolhaas

15 mei 2023

10

Top

Design, kwaliteit, de service gerichtheid onderneming.

Tip

Maak design completer met bv. een bijpassende splashwand op maat, snijplank met bijpassend patroon, pannen en keukengerei op kleur, dat soort dingen.

Schrijf een review Meer Reviews