Home / Reviews
Onze klanten
beoordelen MAKUS
gemiddeld met een

9,7

Heer Mulder

4 juli 2024

10

Top

Goede en betrokken service. Mooi product. Werkt goed.

Familie Punt

3 juli 2024

10

Top

Hoezo zijn alle inductieplaten zwart? Onze Moon is veel mooier dan zwart! En met de kleursample hebben we de hele keuken, frontjes, vloer, behang, hand-/theedoeken gestyled. En wat is MAKUS een fijn bedrijf om mee te werken!

Tip

Het zaagsjabloon voor de achterwand zou een voorstel voor doorvoer van de stroomkabel kunnen bevatten. Dan heb je een idee waar je de kabel doorheen kunt sturen. En de plakstrips zijn een beetje zuunig. Dat ging maar net! Randje kit RAL7048 is top, maar omdat de glasplaat transparante randen heeft, kijk je schuin onder de kit door naar de “binnenkant” van je werkblad. [link hele review]

Ach, dit zijn allemaal kleine dingetjes. We zijn dolgelukkig met onze kookplaat!!!

Mevrouw S

3 juli 2024

10

Top

De plaat is een plaatje, in het echt nog mooier dan op de foto's, bovendien vind ik het leuk dat het idee door een vrouw uit eigen land is ontwikkeld.

Tip

De volgende keer zijn er vast meer verkooppunten/dealers over het hele land waar je heen kunt om de produkten te bekijken voordat je een keuze maakt en waarschijnlijk zijn er tegen die tijd nog meer designs om uit te kiezen (alhoewel de marble gewoon perfect is)

Mevrouw Clement

26 mei 2024

10

Top

Prachtige kleur, fijne communicatie van tevoren en rondom levering. Werk super, was prima te installeren. Ook de aangeraden RAL kleur kit is er prachtig bij. Koken werkt erg prettig en afzuiging is makkelijk schoon te maken. Helemaal tevreden!

Tip

Een kookplaat ontwikkelen in nog meer verschillende kleuren! :)

Mevrouw Verhoef

6 mei 2024

10

Top

Zeer snelle en vriendelijke service er is zelf meer vervangen dan nodig om maar snel te kunnen leveren! Fantastisch!

Mevrouw Kranenborg

4 april 2024

10

Top

Wij hadden een Lichtgrijze Gaggenau zoneloze-inductie plaat en waren op zoek naar een waardige vervanging. Gaggenau bood alleen stemmig zwart, en wij wilden toch graag iets anders. Blijkt Makus een maatvoering te hebben die overeenkomt met Gaggenau. Heel fijn, want een bestaand RVS aanrechtblad aanpassen is onmogelijk. Plaat bij Makus besteld en binnen een week binnen. Wat een feest. Werkt voortreffelijk, en met de combineerbare zones merken wij nauwelijks verschil met zoneloos. De plaat ziet er uit als een plaatje, iets waar Makus zich echt in onderscheid. Kookwekkers op alle zones, geen overbodig gedoe met klokjes, taalinstellingen etc: het werkt zeer intuïtief. Binnen 5 minuten beheers je de hele kookplaat.

Tip

Een "showroom" regelen waar we alle modellen kunnen bekijken

Mevrouw van Looijen

27 maart 2024

10

Top

Een juweel van een kookplaat; echt vernieuwend en werkt perfect! Heel blij mee!

Tip

Geen idee, wij zijn heel blij en verrast door de reacties van mensen die het zien. Jullie verdienen meer platform in inductie land!

Heer C

15 januari 2024

10

Top

Ik had wat aansluit problemen met mijn kookplaat, en makus heeft een goede en zeer snelle klantenservice. Top!

Schrijf een review Meer Reviews