Home / MAKUS Moon: 's Werelds eerste inductie kookplaat met afzuiging én kleur
MAKUS Moon
Inductie kookplaat met afzuiging
  
Top Design 
Gemaakt in Duitsland, hoogste kwaliteitsstandaarden
Extra grote kookzones

  De MAKUS Moon komt binnenkort beschikbaar. Schrijf je nu in en je bent de eerste die hoort wanneer er een pre order geplaatst kan worden: MAKUS Moon inschrijflijst.


 
De eerste inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging en kleur van MAKUS. De MAKUS Moon inductie kookplaat met afzuiging wordt nog dit jaar geïntroduceerd. Schrijf je nu in en krijg als eerste te horen wanneer er een pre-order kan worden geplaatst. 

Vanaf de introductie van het eerste MAKUS design in 2020 worden we bevraagd of we ook inductiekookplaten met geïntegreerde afzuiging ontwikkelen.

Voor de ontwikkeling van ons model hebben we de tijd genomen. Want, zowel esthetisch als functioneel gaan we voor het allerbeste. En zoals oprichtster Merel Philippart zegt: liever goed dan snel. 

Nu is het dan bijna zo ver! Wij verheugen ons er ontzettend op. MAKUS Moon in het echt bewonderen? Dat kan in Hilversum. Mail naar info@makuskitchen.com om een afspraak te maken. Nog deze zomer zal de pre-order worden geopend. Schrijf je in en we houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Heb je nu al vragen over MAKUS Moon? Laat het ons weten door te mailen naar info@makuskitchen.com